ניתוח לחולה קרוהן

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

23/12/2006 | 09:41 | מאת: ליאורה

אני סובלת ממחלת קרוהן במעי הדק הסופי. עברתי כבר 2 ניתוחים ועתה בגלל החמרה במצבי עלי לעבור בהקדם האפשרי ניתוח שלישי. בעבר עברתי גם ניתוחי בטן נוספים (קיסריים וגניקולוגים). שאלתי: האם מבחינה כירורגית הניתוח הנוסף אמור להיות מסובך יותר מניתוח רגיל? וכן, האם זה מסוג הניתוחים שניתן לעבור במרכז שלכם? ואם כן כיצד אפשר להגיע אליכם בהקדם?

22/01/2007 | 14:13 | מאת:

ניתוח בטן חוזר עלול להיות קשה מקודמו בשל ההדבקויות. למרות זו נעשים ניתוחים אלה בהצלחה ולבריאות החולים. במידה ואת מעונינת להנתח אצלנו אנא פני ישירות אלי בטלפון 0502063268ת