הקטנת שדיים ושינוי בתחושה

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

21/11/2006 | 02:23 | מאת: טלי

דר שלום אני בת 35 וברצוני לעבור ניתוח להקטנת החזה אני יודעת שאולי זה לא ממש הפורם לכירורגיה אסתטית אבל חשוב לי לקבל תשובה ממנתח שאין לו שום אינטרס של יחסי ציבור דרך האינטרנט ובכן אני רוצה לעבור ניתוח להקטנה ואולי גם להרמה מאחר ואני אחרי 3 לידות השאלה שלי האם אפשר לעשות ניתוח כזה בלי לחתוך בפיטמות? ואם כן חותכים את הפיטמה האם התחושה מתכהה או משתנה? האם שחותכים את הפיטמה לא פוגעים בעצבי התחושה שם? האם הכל חוזר לקדמותו מבחינת ההנאה ? מאוד חשוב לי לדעת מה קורה אחר כך כי אני מפחדת מהתוצאות בתודה מראש טלי

21/11/2006 | 09:30 | מאת:

21/11/2006 | 09:32 | מאת:

החתך הוא סביב הפיטמה ולא דרכה. הנשים שאני רואה במרפאתי ועברו את הניתוח לא התלוננו על אובדן התחושה וס"הכ נהנו מתוצאות הניתוח בעיקר מהעלמות כאבי גב.