אי נוחות לאחר ניתוח בקע.

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

19/11/2006 | 15:49 | מאת: אריאלה

שלום פרופ': נותחתי לפני כשנה בשיטה לפרסקופית לתיקון בקע בצלקת (מניתוח קיסרי),וסגרו את הבקע ע"י רשת,לאחר הניתוח שאבו לי 3 פעמים נוזלים בהפרשים של חודש לכל שאיבה,כעת,לאחר שנה,הבטן מאד מדולדלת,כבדה,ויש לי תחושת אי נוחות תמידית.האם זה יכול להיות שוב הצטברות נוזלים או עקב העלאת משקל עודף שלוחץ באיזור? (אכן שמנתי מאז...) תודה מראש.

20/11/2006 | 12:01 | מאת:

אריאלה בכדי לתת תשובה את חייבת להבדק. האם מדובר בסינר עור? האם מדובר בבקע חוזר? אלא שאלות שניתן לענות עליהן רק לאחר בדיקה.