הרניה מפשעתית

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

27/10/2006 | 16:25 | מאת: דוד

שמי דוד בן 71 ואני חוזר אלייך לשאלה נוספת בנושא הרניה מפשעתית,במידה וניתן לשלב שני ניתוחים בו זמנית(בקע+פרוסטטה) אני סובל מזה שנים רבות מעצירות סופר כרונית יש לי יציאה פעם בשבוע למרות שאני נוטל תכשירים מכל הסוגים למניעת העצירות כגון AVILAK ,LAXSIKAL,LAXADIN ועוד שותה תה סנה.אני סובל מתפקוד לב של 28% ואין שום תזוזה ובמידה ויש הכנה ליציאה אני צריך להתאמץ באופן רציני בעת היציאה לאחר כ7-8 ימים . המצב הזה ימשך גם לאחר ביצוע ניתוח בקע למרות שבבדיקת קולונוסקופיה לא נראה שום סתימה (בדיקה בתאריך אוקטובר 2006 )הקולון אין לו שום חסימה העצירות נמשכת כ 40 שנה וזה נעשה מיום ליום יותר כרוני . השאלה שלי היא האם כדי לבצע ניתוח בקע עם רשת כי ההתאמצות בעת היציאה קשה ביותר תמשך גם אחרי הניתוח ,האם בגלל העצירות והלחץ אני יכול לחזור למצב הקיים לאחר הניתוח בקע או פיצוץ של הרשת ששמים בעת הניתוח . בתודה מראש דוד

30/10/2006 | 10:53 | מאת:

ניתוח בקע בגילך חייב להתבצע עם רשת. ניתן לבצע את שני הניתוחים ביחד