כאבים אחרי ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

01/10/2006 | 10:59 | מאת: ילי

רציתי לדעת האם וכיצד ניתן לברר ולטפל בכאבים (שנה אחרי ניתוח בקע מפשעתי בצד ימין) המקרינים לאורך כל עצם הפיוביס ומתגברים מאוד בכל פעילות גופנית או מינית ואפילו בעת זקפה בלבד. הבדיקות הרפואיות מראות שהניתוח בסדר ואין חזרה של הבקע.אין גם שום מימצא חריג בבדיקה אורולוגית. נותרה רק בצקת קלה סביב לרשת (הניתוח בוצע בשיטה הפתוחה) שכנראה לא קשורה לכאבים. כיצד מטפלים ?

03/10/2006 | 14:53 | מאת:

במידה והבדיקות תקינות , ניתן, לעיתים, להתגבר על הכאב ע"י טיפול מיוחד לעצב התחושתי של אזור המפשעה. לצורך כך כדאי כי תפנה למרפאת כאב בתאום עם הרופא המנתח שלך.