ניתוח להגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

21/09/2006 | 23:31 | מאת: מוטרדת

אני בת 32 ומעוניינת לעבור ניתוח להגדלת חזה. הסיבה שאני שואלת את השאלה בפורום זה נובעת מחוסר אמון בתשובות של מנתחים פלסטיים העובדים באופן פרטי ויש להם ניגוד אינטרסים. האם קיימים סיכונים כלשהם בניתוח פלסטי להגדלת חזה מעבר לנושא ההרדמה המלאה??? אודה מאוד על תשובתך הכנה, חג שמח ושנה טובה.

25/09/2006 | 10:22 | מאת:

אין ניתוח שאינו כרוך בסיבוכים. מרביתם קלים אך ראוי שהמנתח יפרט בפניך את כולם. מנתח אשר טוען לאפס סיבוכים בניתוחיו - אינו אמין.