בקשה לייעוץ - אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

16/09/2006 | 16:58 | מאת: בקשה לייעוץ

שלום רב, אני בן 66 ועברתי אירוע מוחי לפני כ - 8 שנים. האירוע פגע לי בדיבור, בזיכרון ובאיזור הבליעה. עברתי בדיקה של בית הבליעה, אך הכל תקין. בעייתי היא שמאז האירוע המוחי אני משתעל לעתים קרובות וכאשר אני אוכל אני נוטה להיחנק . העניין מפריע לי עד מאד ורציתי לדעת באם ישנו פתרון. (אני נוטל מספר כדורים: קומדין, פרוקור, קונברטין, מונוניט, סימוביל.) אשמח לתשובתכם.

17/09/2006 | 14:03 | מאת:

עלייך להוועץ ברופא אא"ג, לבדוק מנגנון הבליעה ולשלול בקע סרעפתי.