מאמצים ובקע?

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

04/09/2006 | 19:58 | מאת: אמיר

שלום רב פרופסור קלוגר! ברשותך יש לי שאלה: אובחן אצלי בקע צלקתי. אומרים כי הקשר בין מאמץ גופני לבקע הוא עקיף במידה מסויימת. אולם לאחר פעילות גופנית אני מרגיש כאבים באזור הבקע. השאלה היא האם סיכון בהמשך קיום הפעילות להחמרת המצב לנוכח העובדה שהומלץ לי כרגע לא לנתח את הבקע מאחר והוא נסבל. מודה לך מקרב לב על תשובתך המלומדת.

05/09/2006 | 09:21 | מאת:

במידה ובעקבות מאמץ מופיעים כאבים בצלקת הניתוחית ובה בקע המלצתי היא כי תעבור ניתוח לתיקון הבקע.