מיטת מעבר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/10/2011 | 11:37 | מאת: אלה

שלום בתי בת 1.7 שנים. אני מעניינת לקנות לה מיטת מעבר. הבעיה היא שהילדה מסתובבת המון תוך כדי שינה. אני מפחדת שהיא תיפול מהמיטה. לפני כמה ימים היא ישנה על המזרן על הרצפה ובאמצע הלילה מצאנו אותה מתחת לשולחן. אשמח לקבל המלצות על מיטה מתאימה או רשתות שיווק שאוכל למצוא מיטה לבת שלי. תודה

אלה שלום, ראשית תודה על פנייתך. לשאלתך, ארגון 'בטרם' לא ממליץ על רשתות או מוצרים. נמליץ לך לחפש 1. מיטת מעבר נמוכה יחסית 2. מעקה שמכסה חלק נרחב מהמיטה בנוסף, נמליץ לך להניח מזרן על הרצפה מתחת למיטה כך שאם היא תיפול תהיה לה הגנה. בברכה, עפרה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים