בוסטר לילד בן שנתיים וחודשיים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

05/10/2011 | 09:12 | מאת: מיכלי

בוקר טוב, ילדי המקסים בן שנתיים וחודשיים. הוא ילד גדול- גובה 97 ס"מ ומלא-משקל 18.2 ק"ג. אני יודעת שבגיל הזה עדיין מומלץ לנסוע בכיסא בטיחות אבל כבר מרגיש שממש צפוף לו שם. השאלה האם ניתן לעבור לבוסטר ואם כן אז האם יש דגם שמומלץ לגיל הזה... תודה

מיכל שלום, ילדים עד גיל 3 חייבים ע"פ חוק (תקנת התעבורה 83 א') לשבת במושב בטיחות. מומלץ לרכוש מושב בטיחות המתאים למשקלים גבוהים מ-18 ק"ג, ולבדוק אם יש בוסטר משולב מושב בטיחות (בוסטר עם גב ורצועות פנימיות), שהשימוש בו כמושב בטיחות (עם רצועות פנימיות) מתאים למשקלים גבוהים יותר, כך שיוכל לשמש אתכם גם כבוסטר כשיגיע לגיל 3. בברכה, אסתי, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים