כסא בטיחות - פג תוקף?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

03/10/2011 | 13:45 | מאת: חנית

ברשותי כסא מקסי קוזי פריורי XP למשקל 9-18 ששימש את בני הבכור מגיל שנה עד 3. מאז נרכש עברו 6 שנים...האם אפשר להשתמש בכסא לאח הקטן או שעדיף לקנות חדש?

חנית שלום, חברת maxi-cosi מציינות במפורש כי חישוב הזמן לשימוש הוא מתאריך הרכישה. ומאפשרת לרוב 5 שנות שימוש מיום הרכישה. בכל מקרה יש לבדוק בחוברת ההוראות של מושב הבטיחות את הוראות היצרן בנושא זה או להתייעץ עמו במידה ורוצים להאריך את השימוש במושב. יום טוב ונסיעה בטוחה רינת

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים