כסא בטיחות של פישר פרייס

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

25/09/2011 | 12:19 | מאת: א

רציתי לברר לגבי כסא בטיחות של פישר פרייס המיועד למשקל של 0-10 ו10-18 (כולל בתוכו גם כיסא בטיחות). עד כמה הוא בטיחותי? (לעומת סל קל של בבה קונפורט שיש לנו עכשיו) ועד כמה הוא פרקטי לילד יחסית גבוה?

שלום רב, ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על מושב בטיחות מסוג מסוים. לארץ מיובאים הן מושבי בטיחות מתוצרת אירופה והן כאלו מתוצרת ארה"ב, לא ניתן להשוות ביניהם כיוון שהתקנים ומבחני הבדיקה הינם שונים בין המדינות. כל מושב שקיבל תקן, בין אם אמריקאי בין אם אירופאי – עמד במבחני ריסוק והינו טוב ובטיחותי לשימוש. יום טוב ונסיעה בטוחה שלומית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים