בוסטר ללא גב לילד השוקל 15 ק"ג

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

11/09/2011 | 05:52 | מאת: חגית

שלום, בני בן ה 2.4 שוקל 15 ק"ג וגבוה במיוחד (כמו בני 3). בעיקבות נסיעה לטיול בחו"ל חשבתי לקחת עימנו בוסטר ללא גב שיהיה קל לנשיאה ויוכל לשמש אותו בנסיעות קצרות במוניות. מאחר וזה בעיני עדיף על כלום. מה דעתך? האם יש בוסטר שכזה שניתן לקנות? האם יש חברת ייצור עדיפה? תודה.

שלום רב, בנך רק בן 2.4 ולכן על פי חוק חייב לשבת על כיסא בטיחות / בוסטר עם רצועות פנימיות עליך לבדוק מה אומרים החוקים במדינה אליה את נוסעת, וכן לבדוק אם המושב אותו את לוקחת מתאים לעיגון ברכבי המדינה (תקן אירופאי או אמריקאי) נסיעה טובה.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים