כיסא בטיחות של חברת גו בייבי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

05/09/2011 | 13:32 | מאת: כנרת

שלום רכשנו כיסא בטיחות לרכב של חברת גו בייבי. סוג הכיסא כפי שמופיע באתר החברה הוא כסא בטיחות לרכב דגם טרוול בייסיק (רמי). ניסינו להתקין אותו באוטו לבד, אך הוא לא היה מחוזק מספיק טוב. ניגשנו לחברה- שם התקינו לנו אותו, אך עדיין יש תזוזה של הכיסא... השאלה היא האם הכיסא אמור להיות מקובע למושב של הרכב מבלי יכולת לזוז בכלל? או שזה בסדר שיש תזוזה כלשהי? תודה מראש, כנרת

כנרת שלום ותודה על פנייתך בעת עיגון מושב בטיחות יש לפעול על פי הוראות היצרן. היצרן צריך לציין האם יכולה להיות תזוזה ועד כמה. לרוב מדובר בתזוזה של עד כ2.5 ס"מ כלפי הצדדים. למרות שנעזרתם בעובדי החנות אני ממליצה, על פי ניסיון העבר, לוודא כי ההתקנה בוצע בהתאם להוראות היצרן באון הדוק. רק כאשר אנו עומדים בהוראות היצרן אנו מספקים את מקס ההגנה שהכסא יכול לספק. בברכה איילת, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים