בוסטר לילד לפני גיל 4 / 18 קילו

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

02/09/2011 | 16:26 | מאת: יניב

הילד שלי בן 3 וחצי, שוקל 15 קילו. הבעייה שכיסא הבטיחות נהיה לו צר מדיי והכתפיים פשוט לא נכנסות. קראתי שלפי ההמלצות אין להעביר אותו עדיין לבוסטר, אבל אני לא רואה ברירה.... השאלה שלי היא באיזה בוסטר לבחור, מבחינת בטיחות: כזה שיש לו רצועות משלו או כזה שמשתמש בחגורת הבטיחות של הרכב. הייתי בשני סניפים של שילב וכל אחד אמר לי משהו אחר, ככה שיצאתי מבולבל... האם זה נכון שיותר בטוח לקשור אותו עם רצועות בטיחות של הבוסטר, כשאר הבוסטר מחובר עם רצועת הבטיחות? תודה מראש, יניב

שלום יניב, תודה על פנייתך המלצתנו היא להושיב את הילד על בוסטר עם רצועות פנימיות. במשקל 18 ק"ג כבר ניתן יהיה להסיר את הרצועות והילד יהיה חגור על הבוסטר עם חגורת הרכב בלבד. * שים לב - אין לחגור את הבוסטר למושב הרכב (אלא אם כן צויין שכך יש לעשות!) בברכה משה מוקד מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים