הושבת תינוק במושב הקדמי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/08/2011 | 13:50 | מאת: שירי

שלום לאחרונה ראיתי שמומלץ באתר בטרם לפי התקן האמריקאי להושיב ילדים גם אחרי גיל שנה ועד גיל שנתיים כנגד כיוון התנועה. האם יש מניעה להושיב ילד בן שנה וחודש במושב הקדמי בכיסא בטיחות כנגד כיוון התנועה וכמובן שיש אפשרות לבטל את כרית האויר במקום שליד הנהג כאשר מושיבים את הילד.

30/08/2011 | 10:25 | מאת: משה,

המלצת ארגון בטרם היא להושיב ילדים עד גיל 13 מאחור, מאחר ורוב תאונות הדרכים מערבות את חזית הרכב. מכאן, שהושבת הילד נגד כיוון הנסיעה לא תורמת לפתרון הבעיה. למעשה, ישנו חסרון בכך - ראש הילד קרוב יותר לחזית. בברכה, משה מוקד מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים