אבקש הבהרה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

27/08/2011 | 15:17 | מאת: ענת

יש לי ילד בן שנתיים ו-9 חודשים ששוקל כמעט 14 ק"ג ברכב הוא עדין יושב בכסא בטיחות עם ריסון מלא הניתן להעבירו לבוסטר? הראש שלו עובר את גבול הכבא וכן הכסא נראה לי קצת תינוקי בשבילו

שלום ענת. ראשית, קבלי התנצלותנו על העיכוב בתשובה. לשאלתך - מאחר ועל פי חוק לא ניתן לעבור לבוסטר רגיל לפני גיל 3, המלצתנו היא להעביר את הילד לבוסטר עם רצועות פנימיות. כל עוד הרצועות נמצאות המושב נחשב כמושב בטיחות, ויתאים לילדך. לאחר שיעבור את המשקל המצויין על הבוסטר (בדרך כלל 18 קילו) מסירים את הרצועות והמושב הופך לבוסטר לכל דבר. בברכה משה מוקד מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים