כמה זמן תינוק בן שלושה חודשים יכול לשבת בסלקל?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/08/2011 | 10:30 | מאת: רוויה

אני ובעלי מתלבטים. הוא קרא שמותר עד 45 דקות ואני טוענת שיותר. מה נכון? כמה זמן תינוק בן שלושה חודשים יכול לשבת בסלקל?

שלום ותודה על פנייתכם הגבלת זמן הישיבה בסל קל נובעת מכך שהתינוק נמצאים בסל קל בתנוחת ישיבה ועל פי המלצת אנשי המקצוע לא מומלץ ל'הושיב' ילדים שעדיין לא יושבים לבדם. תחום זה קשור להיבטים של בריאות ופיזיוטרפיה לכן אין באפשרותי לתת לכם מידע מהימן דיו. ממליצה לשאול רופא ילדים או פיזיוטרפיסטים. בברכה איילת, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים