כסא בטיחות לתינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

07/08/2011 | 14:52 | מאת: אביבית

קראתי באתר שלכם שאתם ממליצים להמשיך ולהושיב פעוט בנסיעה ברכב נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנתיים לפחות! בנוסף ציינתם שחשוב לוודא כי מושב הבטיחות מתאים להתקנה כנגד כיוון הנסיעה . מבדיקה שעשיתי בחנויות למוצרי תינוקות רוב הכסאות רוב החנויות לא הכירו את ההנחיה שלכם ואז נאמר לי שאם אני רוצה להושיב את הבת שלי (בת שנה שוקלת 9 קג) נגד כיוון הנסיעה אני צריכה לקנות כסא 0-18 ק"ג. שאלותי: עד איזה גיל מתאים כסא עד 18 ק"ג? האם יש לכם המלצות לגבי חברות נוספות לכסאות איכותיים חוץ מהיקרות שרשמתם אוונפלו ומקסי קוזי?! תודה על עזרתכם אביבית

אביבית שלום רב, אכן, ההמלצה היום היא להמשיך ולהסיע פעוטות עד גיל שנתיים נגד כיוון הנסיעה כיוון שצורת הסעה זו בטוחה פי- 5 מאשר הסעה עם כיוון הנסיעה בגילאים אלה. לשאלתך- יש היום בשוק מגוון של מושבי בטיחות שניתן לעגן אותם בתחילה נגד כיוון הנסיעה. המשקלים שהיצרן מתיר להסעה נגד כיוון הנסיע המשתנים, ויש צורך לבדוק בהוראות היצרן. ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על מושב זה או אחר. כל מושב בטיחות בעל תו לתרקן אירופאי או אמריקאי בטיחותי לשימוש ויש להשתמש בו לפי הוראות היצרן. בברכה, פזית, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים