תחילת נסיעה בבוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

30/07/2011 | 16:12 | מאת: שרון

dfgh reyjzxszsשלום רב,ssssssssssadssavbdrfgjhty רציתי לדעת, מאיזה גובה או משקל או שניהם ניתן להתחיל להושיב ילד בבוסטר? תודה, שרון

שלום רב, ההמלצה היא להושיב ילד עג מושב מגביה/בוסטר כאשר הוא מגיע ל - 18 ק"ג (בן 4 לערך). כמובן שיש לוודא כי מושב הבטיחות עליו הוא יושב עדיין מתאים לו מבחינת גובה ומשקל. מצורף קישור לעלון בנושא: http://www.beterem.org/download/files/עלון%205.9.10-%20סופי%20לדפוס_1.pdf בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים