בוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/07/2011 | 23:57 | מאת: יפעת

רציתי לדעת האם גם בוסטר "מתיישן" מבחינת התקינות שלו כמו כיסא בטיחות שאחרי 4 שנים כבר אינו בטיחותי.

שלום רב, זמן השימוש, הן בבוסטר והן במושבי בטיחות משתנה בהתאם ליצרן. ישנם מושבי בטיחות עם תאריך תפוגה וישנם כאלו שלא, שאז אנו ממליצים לא להשתמש בהם מעבר ל 10 שנים מיום הייצור. עלייך לבדוק לגבי הבוסטר שברשותך האם קיימת הגבלת זמן שימוש ואם לא, לבדוק תאריך ייצור, ולא להשתמש מעבר ל 10 שנים מיום הייצור. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים