אנו מבולבלים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/07/2011 | 13:10 | מאת: טליה

שלום מומחים בטרם!!! אנחינו מבולבלים ולא יודעים מה נכון לעשות. בנינו בן 7 חודשים ומשקלו מעל 9 ק"ג. עד כה הוא נסע במושב האחורי בסל-קל שמיועד לתיקות עד משקל 9 ק"ג. פנינו לשילב במטרת לקנות כיסא בטיחות המתאים לו וגילינו שאצלנו לא מתקיימים שני גורמים יחד, גיל ומשקל, לנסיעה בטוחה. כל המושבים שניתנים לנסיעה נגד הכיוון הם עד משקל 10-9 ק"ג, מעל משקל זה הם מיועדים להצבה עם כיוון הנסיעה. מה עלינו לעשות? תודה מראש על התשובה.

שלום רב, ישנם מושבי בטיחות הניתנים לעיגון כנגד כיוון הנסיעה למשקלים שמעל 13 ק"ג. עליכם למצוא באחת החנויות מושב בטיחות כזה. בכל מקרה, תינוקכם חייב לשבת נגד כיוון הנסיעה, במושב הבטיחות/סלקל המתאים למשקלו. נסיעה בטוחה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים