בוסטר לילדה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

23/07/2011 | 10:46 | מאת: שיר

אחיינית שלי בת ה6.5 גבוהה מאוד ושמנמנה ככה שברוב הבוסטרים היא לא נכנסת (בעיה ברוחב) וכאשר מצאנו בוסטר הוא די לוחץ. האם לבוסטר יש הגבלת משקל? האם בחוק המורה על ישיבה בבוסטר יש התייחסות למשקל/גובה? כי לשבת בבוסטר עד גיל 8 כנראה שלא ילך

שלום רב, החוק מחייב הושבת ילד עד גיל 8 לפחות על מושב מגביה/בוסטר ואינו מתייחס לגובה או משקל. ישנם בוסטרים בגדלים שונים וברוחב שונה. נשמח לעזור לך טלפונית במוקד המומחים: 03-9263111 בברכה, דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים