כסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

07/07/2011 | 19:32 | מאת: רונית31

שלום, אני מתלבטת בין כיסא בטיחות מקסי קוזי דגם פריור עולה 1050 שח בשילב,לבין אלפא אומגה שעולה באינטרנט 800 שח. מה ההבדל בין הכיסאות? מה בטיחותי יותר? מה דעתך על כסא בטיחות סיגמה שנמכר בשילב ככיסא שני (לרכב שפחות נוסעים בו)?? תודה, יום טוב

שלום רב, כל מושב בטיחות בעל תו תקן, אירופאי או אמריקאי נחשב לבטוח לשימוש. אין אנו ממליצים על מושב מסוג זה או אחר. בדקי את נוחות השימוש במושבים השונים וכן את ההתאמה לרכבך. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים