כסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

04/07/2011 | 13:36 | מאת: דניאל

שלום, בתי בת שנה ומעל 9 קילו. בהנחה שאיני רוצה לשים אותה במושב האחורי נגד כיוון הנסיעה, כשאני איתה לבד ברכב. מה העדיפות? לשים אותה במושב הקדמי נגד כיוון הנסיעה, כשכרית האויר מנוטרלת, או לשים אותה במושב האחורי עם כיוון הנסיעה. תודה.

שלום דניאל, תודה על פנייתך. מקום הישיבה הבטוח ביותר ברכב הוא האחורי, זאת מאחר ורוב תאונות הדרכים מתרחשות בחזית הרכב. אינני יודע מדוע אינך רוצה להושיב את הילדה נגד כיון הנסיעה מאחור, אבל אם אלו האופציות - בהחלט עדיף להושיב מאחור עם כיוון הנסיעה. אם תרצה הכוונה טובה יותר, אני מציע שתצור אתנו קשר טלפוני. 039263111 בברכה, משה מוקד מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים