כיוון מושב הבטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

03/07/2011 | 13:29 | מאת: שירשיר

שלום בתי בת שנה וחצי ושוקלת 8200. היא קטנטונת, אבל מבחינה התפתחותית ומוטורית היא כבת גילה. העניין הוא שבגלל משקלה היא עדיין בסלקל, הפוכה לכיוון הנסיעה. היא סובלת בסלקל, ואני די בטוחה שתהייה מרוצה יותר אם נושיב אותה במושב בטיחות עם כיוון הנסיעה. רציתי לשאול מה בדיוק הסיבה שממליצים לחכות למשקל מעל 9 ק"ג? בקצב בו בתי עולה במשקל היא תהיה בת שנתיים ויותר כשתגיע למשקל 9 ק"ג.... תודה שירי

שלום שירשיר, תודה על פנייתך. המלצת ארגון בטרם השתנתה החל מתחילת השנה בנוגע לישיבה נגד כיוון הנסיעה. המלצתנו היא להושיב ילדים נגד כיוון הנסיעה כמה שניתן (גם מעבר למשקל 9 ק"ג), זאת בהתחשב במגבלות המשקל והגובה שמאפשר יצרן מושב הבטיחות. להרחבה: http://www.beterem.org/pages/נגד_כיוון_הנסיעה.aspx לשאלות נוספות, אנא פני למוקד בטלפון: 03-9263111 בברכה, משה מוקד מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים