בוסטר רצועות פנימיות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

02/07/2011 | 21:21 | מאת: מיכל

בת3 שוקלת14.5 קילו האם אפשר בוסטר עם רצועות פנימיות או עדיף רק בוסטר מגביה ?מה משניהם עדיף?והאם יש עדיפות לחברה מסוימת כלומר האם גם לבוסטרים יש מבחני ריסוק? תודה

המלצת ארגון 'בטרם' היא להושיב ילדים עד משקל 18 ק"ג לפחות במושב בטיחות, ורק לאחר מכן להעבירם לבוסטר. בוסטר עם רצועות פנימיות, הינו למעשה מושב משולב, בשימוש ברצועות הפנימיות (ע"פ הוראות היצרן) הוא משמש כמושב בטיחות. ולכן, העברתה לבוסטר משולב רצועות פנימיות יכולה להוות פתרון טוב, ומומלץ למשוך את חגירתה ברצועות הפנימיות כמה שיותר כל עוד זה עומד במגבלות הרשומות בחוברת היצרן של המושב. בכל מקרה, בהעברת ילד ממושב בטיחות לבוסטר, מומלץ לבחור בבוסטר עם גם המעניק יותר תמיכה (צד, ראש) לילד. בברכה, אסתי, מוקד המומחים 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים