נסיעה באוטובוס עם תינוק בחול

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

28/06/2011 | 15:23 | מאת: אסף

שלום רב, אני מתכוון טוס לחול בקרוב עם הבן שלי (יהיה בן 7 וחצי חודשים בזמן הנסיעה). הבנתי שבמטוס שאני אטוס ערוכים לתינוקות. אבל כשאנחת ההסעה למלון היא באוטובוס. אין לי אפשרות להביא מהארץ כיסא בטיחות. האם יש פתרון? האם זה בסדר שהוא יהיה במנשא בזמן הנסיעה (מדובר על נסיעה של פחות מ20 דקות)?

אסף שלום רב, במידה ומדובר באוטובוס, גם בארץ אין אפשרות לעגן מושב בטיחות למושב האוטובוס כך שאין ברירה. לגבי הטיסה והמשך הטיול,אם במוניות או במכונית,בהם יש חשיבות גדולה למושב בטיחות אני יכולה להציע מוצר ששמו sit 'n' stroll שהוא גם מושה בטיחות וגם עגלה. תוכל למצוא באינטרנט דגמים שונים של המוצר. נסיעה טובה ובטוחה שלומית

29/06/2011 | 18:08 | מאת: אסף

21/05/2013 | 22:06 | מאת: גליה

שלום, מה הדרך הבטוחה ביותר לתינוק באוטובוס? האם עדיף סלקל - מושב לרכב שלא מעוגן, מנשא, או דרך אחרת?

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים