משחק באפר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

16/05/2011 | 20:15 | מאת: תמר

שלום בגן הילדים של ביתי בת השלוש נהוג לשחק בפחם ובאפר של מדורה כאשר הילדים נמרחים ומתפלשים באפר לאחר מכן המטפלות שוטפות לילדים פנים וידיים ומחליפות להם בגדים והילדים ישנים כאשר שערם ורוב גופם עדיין מלוכלך. ברצוני לדעת האם ישנה סכנה בנשימת ובליעת האפר והאם זהו נוהג מקובל בגני ילדים תודה

תמר שלום, תלונתך נשמעת מאד תמוהה, לא נתקלנו עדיין במקרים של מדורות בשטח גן הילדים. אין ספק שהדבר אינו בטיחותי ולמידע מדוייק הייתי פונה לחיפוש בחוזר מנכל של משרד החינוך. כמו כן בשאלתך על סכנה מאפר, ניתן לפנות למרכז ההרעלות בחיפה 04-8541900 בברכה, רינת מוקד מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים