כסא בטיחות ברייטקס פרונטיר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

27/04/2011 | 11:40 | מאת: ניצן

על פי הוראות היצרן נרשם כי ניתן להושיב עם הרצועות ילד ממשקל 11 ק"ג עד 36.3 ק"ג , האם אכן ניתן להושיב ילד בן שנה בגובה מתאים ובמשקל מתאים בכסא זה ? כיוון שהוא מוגדר במרבית המקומות כבוסטר .

שלום ניצן, מומלץ לפעול על פי הוראות היצרן המופיעות בחוברת. בחוברת תמצאו התייחסות למשקל וגובה הילד. הגיל לא משנה לעניין זה. כמו כן, המלצתנו היא להושיב את הילד כמה שיותר זמן נגד כיוון הנסיעה, ושוב – על פי ההנחיות בחוברת היצרן. למידע נוסף אנא התקשרו למוקד 03-9263111 בברכה, אסתי, מוקד מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים