סלקל-> לכיסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

11/04/2011 | 15:02 | מאת: מנחם

שלום רב, בני הוא בן 11 חודשים ושוקל יותר מ 9 ק"ג. כמו כן, הוא גבוה מהממוצע. מתי אפשר לעבור לכיסא חזיתי? תודה רבה.

מנחם שלום רב, תינוק עד גיל שנה ומשקל 9 ק"ג לפחות (שני התנאים צריכים להתקיים), חייב לשבת במושב בטיחות ברכב כשפניו נגד כיוון הנסיעה. במקרה שאתה מתאר המלצתנו תהיה לרכוש מושב בטיחות משולב שיוכל לתת מענה עכשווי אבל גם לטווח ארוך. כיום יש המלצות חדשות מהעולם האומר להאריך את הישיבה נגד כיוון הנסיעה זמן רב ככל שניתן. ארגון רופאי הילדים האמריקאי יצא בהמלצה להמשיך להושיב ילדים נגד כוון הנסיעה עד גיל שנתיים, וארגון הגג האירופי ממליץ עד גיל 4. בברכת יום נפלא, רינת, צוות מומחי בטרם.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים