ידיות ארון

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

13/03/2011 | 07:54 | מאת: מיכל12

שלום, יש לי מזנון בבית שהידיות שלו מאוד מאוד דקות, וחדות. ואני לא יודעת איך לכסות אותם, כי זה מאוד מסוכן לבתי בת השנה ו5 חודשים. כל המשולשים שמוכרים לא מתאים לידית, הידית היא בערך באורך 15-20 ס"מ וגובהה 3-5 ס"מ והיא חדה לא רק בפינות כל הידית חדה כי היא מאוד דקה ועשויה מברזל. השאלה שלי מה עושים? יש איזה חומר אולי שמכסה את זה? אני מנסה למצוא פתרונות אבל בחנויות כל מה שיש זה משולשים לפינות וגם הקטנים ביותר לא מתאימים. תודה.

מיכל שלום, משאלתך קשה להבין על איזה יודיות מדובר. נראה שהפתרון הוא להחליף את הידיות או לפנות לחנות חומרי בניין,הום סנטר וכדומה ולבקש מהם למצוא פתרון. בברכה, רינת צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים