כיסא בטיחות ומשקל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/02/2011 | 12:25 | מאת: מיכל א

שלום רב, בתי שוקלת 8.700 ג"ר. לפניי כמה ימים קניתי כיסא בטיחות לרכב והרכיבו לי אותו בכיוון הנסיעה. כי חשבתי שבתי שוקלת 9. השאלה מה עושים? צריך בשביל 300 ג"ר לסובב את הכיסא נגד כיוון התנועה?

מיכל שלום, תודה על פנייתך לפורום בטיחות בילדים. בפנייתך לא ציינת את גיל הילדה, לכן התייחס לחגירה נגד כיוון הנסיעה. יש להושיב את הילדה במושב בטיחות נגד כיוון הנסיעה לפחות עד גיל שנה (ע"פ החוק) ועד משקל 9 ק"ג, ומומלץ למשוך יותר, אפילו עד גיל שנתיים. יש כיום בשוק מושבים משולבים המאפשרים עגינה נגד ועם כיוון הנסיעה. כך, תוכלי להמשיך להושיבה נגד כיוון הנסיעה ובהמשך להעבירה עם כיוון הנסיעה. בברכה, רינת צוות מומחי 'בטרם'

15/02/2011 | 07:44 | מאת: מיכל א

הילדה שלי בת שנה וארבעה חודשים. והיא ממש נהנת להיות עם כיוון התנועה היא רואה אותי ואנשים באוטו. עד כמה זה ממש קריטי? מדובר ב-300 ג"ר

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים