מעבר לבוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/02/2011 | 09:24 | מאת: לוטם

הבת שלי בת 3.2 שנה אך קטנה יחסית (שוקלת 12.5 ק"ג, וגובה 88 ס"מ). האם אפשר להעביר אותה לבוסטר? תודה, לוטם

לוטם שלום, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. במעבר לבוסטר ההמלצה היא כאשר הילד שוקל יותר מ- 18 ק"ג. כיום יש בשוק מושבים משולבים (בוסטרים עם רצועות פנימיות) שבשימוש ברצועות הפנימיות המושב מהווה מושב בטיחות) ויש אפשרות להשתמש ברצועות הרכב לחגירת הילד (אז הוא משמש כמושב מגביה). מושב כזה עשוי לשמש לך פתרון, כך תוכלי להמשיך להושיב את הילד במושב בטיחות (בשימוש ברצועות פנימיות של הבוסטר) לפחות עד הגיעו למשקל 18 ק"ג, ואח"כ להשתמש בו רק כבוסטר. בברכה, רינת צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים