בוסטר? מתי?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

10/02/2011 | 15:11 | מאת: נועה

שלום! בני בן שנתיים וארבע חודשים. משקלו רק כ - 13 ק"ג אך הוא גבוה לגילו ( כ- 93 ס"מ) וראשו מבצבץ מכסא הבטיחות. אני חוששת שכבר אינו מוגן באזור הראש. מה לעשות? בתודה

שלום רב, יש להושיב ילד עד גיל 3 לפחות, ורצוי עד משקל 18 ק"ג כשהוא חגור במושב בטיחות עם רצועות פנימיות. במקרה שלך, כאשר הילד גבוה וראשו חורג מגובה גב המושב (שצריך להיות גבוה מגובה אוזניו), ניתן להעבירו למושב מסוג בוסטר בעל רצועות פנימיות, המשמש כמושב בטיחות לכל דבר. הבוסטר בעל הרצועות הפנימיות מעוגן למושב הרכב באמצעות חגורות הרכב והילד מעוגן לבוסטר באמצעות החגורות הפנימיות. כאשר יגיע לגיל ולמשקל, אז יהיה ניתן להסיר את הרצועות הפנימיות ולהשתמש בבסוטר כמושב מגביה, כאשר הילד ישוב עליו ומעוגן באמצעות חגורות הרכב. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים