כיסא בטיחות לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

23/01/2011 | 16:16 | מאת: שני

היי, בתי בת 3 ואני מעונינת לדעת איך נראה בוסטר בשבילה. כרגע יש לה כיסא בטיחות האם זה נקרא גם בוסטר? תודה.

שלום שני, תודה על פנייתך ישנם 3 סוגי בוסטרים: 1. בוסטר ללא גב, נראה כמו מלבן פלסטיק עם ידיות, שמגביה את הילד. הילד חוגר עם חגורת האגן-כתף (אלכסונית). 2. בוסטר עם גב - כמו בסעיף הקודם, רק שמוצמדת אליו משענת גב. הילד חוגר עם חגורת האגן-כתף (אלכסונית). 3. בוסטר עם רצועות פנימיות - למעשה מהווה שילוב בין מושב בטיחות לבוסטר. חיצונית הוא דומה למושב בטיחות - הילד חגור באמצעות רתמות פנימיות בתוך מושב הבטיחות, ולאחר שמגיע למשקל מסויים אותו הגדיר היצרן מסירים אותן והמושב הופך לבוסטר. כדי לדעת אם מדובר במושב בטיחות או בוסטר עם רצועות פנימיות, עלייך לקרוא את הכיתוב שעל המדבקות שמודבקות על המושב. במידה ומדובר בבוסטר עם רצועות פנימיות זה יצויין שם. אם תרצי הסבר נוסף - הנך מוזמנת להתקשר אל מוקד המומחים בטלפון 03-9263111 בברכה משה מוקד מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים