‫כסא בטיחות אלפא אומגה עלית‬

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

19/01/2011 | 14:43 | מאת: נגה

מישהו יודע להסביר מהם בדיוק ההבדלים בין שלושת הדגמים של הכסא הזה - ה-GLX, DLX וה-All in one? עד עכשיו הצלחתי להבין רק שה-All in one מיועד עד משקל 36 ק"ג, והשניים האחרים עד 45 ק"ג. אז מה בדיוק מבדיל בין הדגמים ובכלל אם זה מצדיק את ההבדלים במחיר. אני אשמח מאוד לקבל תובנות בעניין, תודה!

שלום נגה, תודה על פנייתך. ככלל יש לדעת כי כל מושב בטיחות שקיבל תו תקן אמריקאי/אירופי הינו בטוח לשימוש. עם זאת, ההבדל בין המשקלים הינו משמעותי מבחינה בטיחותית. ככל שהילד יושב זמן רב יותר נגד כיוון הנסיעה הוא בטוח יותר. אולם ישנה מגבלת משקל שהיצרן קובע מלכתחילה. לכן, יש יתרון ברכישת מושב בטיחות המאפשר ישיבה במשקלים גבוהים יותר. אגב, כך הדבר גם לגבי ישיבה עם כיוון הנסיעה - עדיף שהילד ישב כמה שיותר זמן במושב בטיחות עד שיעבור לבוסטר וכו'. עם זאת, על אף האמור לעיל, ייתכנו שיקולים נוספים לרכישת מושב בטיחות שעשויים להשפיע על סוג המושב, כגון מאפייני הרכב, הילד וכו'. * חשוב לי להדגיש כי איננו ממליצים על חברה זו או אחרת. בברכה, משה מוקד מומחי בטרם.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים