מתקן אדים לרדיאטור

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

13/01/2011 | 00:45 | מאת: טל

שלום,יש לי רדיאטור לחדר שינה בו ישנה ביתי בת 3 חודשים, על הרדיאטור מתלבש מתקן אדים בו ממלאים מים, לאחרונה יצא לי להריח מקרוב את מתקן האדים והיה לו קצת ריח של פלסטיק או ניילון שרוף...שאלתי היא האם זה תקין שמתקן הפלסטיק יפלוט מעט ריח פלסטי,או שמדובר במצב לא בריא..? בינתיים כמובן ניתקתי את מתקן האדים מן הרדיאטור ליתר ביטחון..מה דעתכם?

טל שלום ותודה על פנייתך שאלתך עוסקת בהיבטים של בריאות. ארגון בטרם עוסק בהיבטים של בטיחות ילדים ועל כן אין בידינו מידע מהימן בנושא זה. הייתי מציעה להתייעץ עם רופא המשפחה או אחיות טיפות חלב. בברכה אסתי, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים