כיסא בטיחות ממולץ

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/01/2011 | 18:14 | מאת: מיקי

ברצוני לדעת על איזה כיסא בטיחות אתם ממליצים, ברצוני לרכוש כיסאות לילדיי ואבקש לדעת את דעתכם כמו כן האם כיסאות האלפא אומגה עלית מוכרים לכם כמאוד בטוחים או שהכיסאות של סיגמה בטוחים יותר?

09/01/2011 | 07:26 | מאת: מיקי

האם חשוב שכיסא הבטיחות יחובר לשילדת הרכב??

מיקי שלום, תודה על פנייתך לפורום 'בטרם'. איננו נוהגים להמליץ על מותגים ספציפים. בבואך לרכוש מושב בטיחות יש לוודא שהוא בעל תקן ובתוקף. לגבי יגון המושב לרכב,עיגון בחגורה ועגון לשלדת הרכב הינם בטיחותיים באותה מידה. השיקול הוא שיקול של נוחות. בברכה, רחלי, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים