בטיחות אש

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

30/12/2010 | 12:28 | מאת: אמא

שלום. האם אוגדן הנהלים למשפחתונים וחוזר מנכ"ל בנושא בטיחות אש שצירפתם בקישורים באחת ההודעות למטה תופסים גם לגבי גנים פרטיים ולא רק משפחתונים וגנים העירוניים? תודה רבה על תשובתכם.

שלום רב, לגני הילדים שבבעלות פרטית אין מנגנון פיקוח והמתנהל שם הוא לפי שיקול בעל הגן/פעוטון. לגבי הגנים/פעוטונים המשתייכים לארגונים כגון "ארגון גני הילדים הפרטיים", יש הנחיות מטעם הארגון המאגד אותם. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים