כיסא אוכל לתינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

26/12/2010 | 20:02 | מאת: ענת

שלום, קיבלתי (בירושה) כיסא אוכל לתינוק של ZOOPER (כזה שנתלה על השולחן). הכיסא בן 5 שנים בערך. מצ"ב קישור בו ניתן לראות את סוג הכיסא: http://www.zooper.com/Hook%20on%20Chair%20Products%20Zooper%202009.html התינוקת שלי כיום בת 8.5 חודשים ושוקלת כ-11 ק"ג. ברצוני להתחיל להשתמש בכיסא, אך לפני כן, מבקשת לברר - עד איזה משקל יכול לשאת הכיסא?

ענת שלום, בתשובה לשאלה זו כדאי שתבדקי באתר היצרן או תשלחי ליצרן מייל עם ציון הדגם. כמו כן ייתכן ובמכון התקנים יוכלו לסייע. אני מצרפת לך את המייל של לימור ארגמן שמרכזת את ועדת התקינה שדנה בנושא. [email protected] רינת, צוות מומחי ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים