המלצה לכסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

22/12/2010 | 17:33 | מאת: אב לחוץ

שלום, אומרים שמגיל שנה צריך להעביר את הילד לכסא בטיחות אבל מה קורה אם ביתי בת 8 החודשים יושבת בסל קל והוא קטן לה בכל מקרה אני החלטתי שאני הולך לרכוש כסא בטיחות אך איזה כסא עונה על כל הקריטריונים recaro or evanflo or what??? תודה

שלום רב, ראשית, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. באשר לשאלתך, מאחר וביתך אמורה להיות ישובה במושב בטיחות נגד כיוון הנסיעה עד הגיעה לגיל שנה ולמשקל 9 ק"ג, עלייך לרכוש עבורה מושב בטיחות משולב המאפשר את עיגון המושב נגד כיוון הנסיעה ועם כיוון הנסיעה. כמובן שמושב הבטיחות אמור להתאים לגילה, משקלה וגובהה על פי הוראות היצרן. בברכה, ניבי צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים