כסא בטיחות שהופך לבוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

30/08/2010 | 23:58 | מאת: טל

בתי בת חמש, שוקלת 23 ק"ג. אנחנו רוצים לקנות לה כסא בטיחות בשם קוסקו סאמיט שמעל 18 ק"ג הופך לבוסטר. השאלה היא איך הוא הופך לבוסטר? האם פשוט מפסיקים לעגן את הכסא עם חגורות הבטיחות ומקליקים את חגורת הבטיחות ע"י העברתה באלכסון מעל כתף הילדה? אם כן אז לא ברור לי מה ההבדל בין השימוש בכסא הזה לבין קניה של בוסטר גב רגיל עם רצועות פנימיות? תודה רבה

החל ממשקל 18 ק ג הילדה יכולה להחגר בבוסטר- בוסטר מושב מגביהה הנחגר לרכב עם חגורות הבטיחות של הרכב. מושב בטיחות משולב- עד משקל שהיצרן מאפשר נחגרים עם רצועות פנימיות ואח"כ עם חגורות הבטיחות של הרכב- יש לבדוק הוראות יצרן. בברכה מרב

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים