השארת ילד לבד בבית

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

30/07/2010 | 18:18 | מאת: אורטל

ל"בטרם" שלום רב, ברצוני לדעת מאיזה גיל אפשר להשאיר ילד לבד בבית והאם זה מוגבל בזמן לפי הגיל. כמו-כן ברצוני לדעת אם יש הבדל בין המלצתכם לבין החוק. האם יש חשיבות כלשהי לבוסטר עם גב ומהי. בברכה ותודה

שלום רב. מידע בנוגע להשארת ילדים לבד בבית תוכלי למצוא כאן: http://www.beterem.com/template/default.aspx?maincat=1&catId=19&PageId=334 לגבי בוסטר עם גב: אחד היתרונות הבולטים הוא שחגורת אגן-כתף (אלכסונית) "תשב" נכון יותר על כתף וחזה הילד. וזאת בעיקר כשמדובר בילדים נמוכים יחסית. בברכה, משה מוקד מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים