בוסטר או כסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

26/07/2010 | 10:28 | מאת: אילנית

שלום, קרראתי מידע קצת סותר במקומות שונים, ולכן אני רוצה הבהרה: בתי בת 4 ו- 3 חודשים, משקלה בין 16 ל- 17 ק"ג. האם להשאירה בכסא בטיחות או ניתן להושיבה על בוסטר? תודה!

שלום רב, מושב בטיחות מסוג בוסטר מיועד לילדים מעל משקל 18 ק"ג. המלצתי לך הינה להמשיך להושיב את ביתך על גבי מושב בטיחות עד למשקל זה. באם משיקולי נוחות תרצי להחליף את מושב הבטיחות כבר עכשין, תוכלי לרכוש מושב בטיחות משולב בוסטר אשר משמש כמושב בטיחות לכל דבר וכשתגיע למשקל 18 ק"ג תוכלי לפרק את הרצועות הפנימיות של המושב ולהפכו לבוסטר. בברכה, יפית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים