בעלי לא חגר את הילד בנסיעה !!

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/07/2010 | 22:37 | מאת: טויטי

בעלי אסף את בננו בן 2.4 מהגן והסיע אותו הבייתה. כשהגיעו לחניה בבית חיכיתי להם ופתאום ראיתי שהילד לא קשור בכיסא הבטיחות שלו שנמצא במושב האחורי. שאלתי את בעלי בתדהמה למה הילד לא חגור וזאת התשובה שקיבלתי: "מה , זאת נסיעה של דקה" הייתי די המומה מהתשובה שזה נעשה בכוונה ובידיעה. מדובר בנסיעה של בערך 5 דקות (לא שזה כזה משנה) ובעלי הוא לא הנהג הזהיר בעולם. כעסתי מאד על מה שקרה ועל חוסר האחריות איך ניתן להסביר לו בבירור יותר שהוא מסכן את חיי הילד שלנו בכך שהוא לא חוגר אותו אפילו בנסיעה של שנייה?

שלום רב, אני מצרפת עבורך קישור למידע בנושא מושבי בטיחות באתר האינטרנט של 'בטרם. אני מאמינה כי ידע נוסף יסייע וירתום לנושא הבטיחות ברכב. http://www.beterem.org/template/default.aspx?PageId=248&catId=16&maincat=1 בברכה, יפית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים