ירושלים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/07/2010 | 10:13 | מאת: דפנה

שלום רב, יש לי 3 ילדים בני:בן חמש וחצי בן ארבע ובן שנה היכן מושבים אותם במושב האחורי הכוונה את מי מושבים באמצע כי החוגורה האמצעית היא רק למותניים תודה מראש

שלום רב, ילד היושב על מושב מסוג בוסטר חייב בחגורת אגן כתף. אסור לחגור אותו בחגורת אגן בלבד. בדקי אם ניתן לעגון את מושב הבטיחות של בנך בן השנה באמצעות חגורת אגן בלבד. אם לא, חפשי בחנויות מושב בטיחות שניתן לעגון אותו בחגורת אגן בלבד. בברכה, דלית צוות מומחי 'בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים