גובה מיטת תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/06/2010 | 21:32 | מאת: שירה

שלום, בני החל לעמוד לאחרונה (בן 10 חודשים), בסיס המיטה הורד לגובה המינימלי והמעקה הועלה לגובה המקסימלי. מזרון המיטה יחסית עבה ולכן יש לי תחושה שבמצב שהוא עומד הוא מעט גבוה מהמעקה. האם יש הנחיה ברורה לגבי גובה הילד ביחס למעקה המיטה ? תודה

שלום רב, בתשובה לשאלתך מוודאים שהמרחק מהפן העליון של המזרן עד קצה מעקה המיטה הוא 50 ס"מ לפחות, כשהמזרן מונח במצב הנמוך ביותר האפשרי במיטה.עם זאת עליך לבחון את המצב בהכירך את ילדך ולוודא שאינו יכול ליפול, יתכן שאפשר להחליף מזרן או לשקול החלפת מיטה. יום טוב

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים