סוכריות צנטרום

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

23/04/2006 | 20:14 | מאת: מירב

שלום. קניתי לילדיי סוכריות צנטרום. אלו סוכריות קשיחות,שאמורים למצוץ/לבלוע אותן. על האריזה מצוין המינון החל מגיל שנתיים. שאלתי: האם זה בטוח לתת לילדה בת שניתיים סוכריה קשה?

המאכלים המסוכנים ביותר העלולים לגרום לחנק אצל ילדים מתחת לגיל 5 הם מאכלים קשים ועגולים וסוכריות קשות נכללות ברשימה זו. ההמלצה היא לא לתת סוכריות קשות לילדים מתחת לגיל 3, אשר עלולים לשאוף אותן לריאות, גם מכיוון שהן נמצאות זמן רב בפה וסכנת השאיפה באקראי גדולה יותר. דלית, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים