שחייה לפעוטות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

20/05/2010 | 18:15 | מאת: אסף

שלום רב יש לי בת, בת 3 חודשים. אני חושב כי בריכה, כמובן עם הדרכה ומותאמת מבחינת טמפרטורה וניקיון, יכולה מאוד להועיל בכל היבט להתפתחות תינוק. שאלתי היא: האם נכון הדבר? האם יש גיל "מומלץ" להתחיל לקחת את בתי לבריכה(המתאימה לתינוקות)? אשמח לקבל ייעוץ תודה רבה

22/05/2010 | 10:23 | מאת: רחלי אור

שלום אסף אני מעבירה פעם בשבוע הרצאה בנושא ללא תשלום , ההרצאה בחיפה , אתה יכול להכנס לאתר של "כמו דג במים", ולהתעדכן מתי ההרצאה הקרובה , ולבוא לשמוע, איך עובדים במים עם תינוקות ופעוטות , מהקשבה והסתגלות ברכות רחלי

שלום רב, ארגון 'בטרם' עוסק בנושאי בטיחות בלבד, את שאלתך לגבי ניקיון וטמפ' המים עליך להפנות לרופא ילדים או אחות טיפת חלב. מצורף קישור לאתר 'בטרם' לקבלת מידע בנושא בטיחות ילדים במים: http://www.beterem.org/template/default.asp?maincat=8&catId=8&pageID=27 בברכה, יפית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים